Стратегію розвитку на 2019-2023 роки затвердили на черговій сесії Приютівської селищної ради

  • 898

Фото без опису25 червня 2019 року відбулась чотирнадцята сесія сьомого скликання Приютівської селищної ради. До порядку денного сесії було включено 12 проектів рішень. Одним з найважливіших питань, що розглядалися на черговій сесії стало затвердження Стратегії розвитку Приютівської об’єднаної територіальної громади на 2019-2023 роки, яка визначає шляхи розвитку для громади, врахувавши при цьому інтереси всіх територій: і селища Приютівка, і старостинських округів: Головківського, Ізмайлівського, Войнівського, Протопопівського та Костянтинівського.

У результаті роботи чергової сесії Приютівська об’єднана територіальна громада затвердила документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність, стратегічно розподілити ресурси, залучати інвестиції та створювати додаткові робочі місця. Найбільш значимі проекти стосуються будівництва пішохідного мосту, поліцейської станції, Центру надання адміністративних послуг та відновлення дорожнього покриття. Також велику увагу приділено проектам, де заплановані заходи на підвищення освіченості працівників селищної ради, громадських активістів,  представників малого бізнесу, та заходам, які передбачають створення сільськогосподарських кооперативів і розвиток зеленого туризму.

Окрім Стратегії розвитку на 2019-2023 роки, учасники сесії прийняли ряд важливих рішень для розвитку нашої громади. Зокрема, затвердили створення комунальної установи «Центр культури і дозвілля» Приютівської селищної ради; внесли зміни до Програми з надання одноразової матеріальної допомоги незахищеним категоріям населення, які зареєстровані та проживають на території Приютівської селищної ради на 2019 рік; затвердили вхід Приютівської селищної ради до складу засновників юридичних осіб — закладів освіти, зміну найменування та затвердження статутів.

Підбиваючи підсумки роботи сесії Андрій Коломійцев подякував усім депутатам за роботу, активність при обговоренні питань та зазначив, що прийняті рішення сприятимуть подальшому розвитку нашої громади.