Комісія з приймання-передачі навчальних закладів ознайомилась з майном тимчасово недіючих шкіл

  • 995

Фото без описуВчора, 26 червня, представники Приютівської селищної ради спільно з депутатами та працівниками КУ «Районний центр обслуговування закладів освіти» Олександрійської районної ради здійснили виїзд до Березівської та Костянтинівської загальноосвітніх шкіл I-II ступенів, в яких тимчасово призупинений освітній процес, з метою інвентаризації будівель та майна, які будуть передані новому засновнику – Приютівській селищній раді.

Представники комісії з приймання-передачі навчальних закладів до комунальної власності оглянули приміщення та майно тимчасово недіючих освітніх закладів. Зокрема, обговорили доцільність та можливість відновлення приміщень, залучення інвесторів та передачу недіючих будівель в тимчасову безоплатну оренду. Депутатами було висловлено побажання про  можливу зміну системи охорони закладів.

Нагадаємо, до початку навчального року планується здійснення передачі навчальних закладів зі спільної власності територіальних громад Олександрійського району до комунальної власності Приютівської селищної ради. Даний процес вимагає проведення ґрунтовної підготовчої роботи, чіткого планування та координації дій усіх учасників.