У дитячому закладі «Дружба» розпочалася друга оздоровча зміна

  • 896

Фото без описуВчора, 30 червня, у Приютівській громаді відбулося відкриття другої табірної зміни в оздоровчому таборі «Дружба», що розташований в с. Войнівка. Цього року табірна зміна налічує 225 дітей, віком від шести до чотирнадцяти років. Це вже друга зміна, яка складається з семи елементів — табірних загонів. Зокрема, до кінця сезону в оздоровчому таборі очікують ще 2 зміни дітлахів, які вже на 100% заповнені.

На відкриття зміни завітали почесні гості, серед яких перший заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Коваленко, голова Приютівської об'єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев, керуючий справами виконавчого комітету Приютівської селищної ради Вікторія Косяк. Гості привітали дітей та усіх присутніх з Днем молоді та відкриттям зміни у таборі, а голова Приютівської ОТГ Андрій Коломійцев подарував дітям футбольні та волейбольні м'ячі.

Вже традиційно відкриття розпочалося з вітання кожного загону, після чого — розважальна програма від вихователів та вожатих загонів, а також самих учасників табірної зміни. Загалом діти будуть відпочивати 18 днів у таборі, займаючись активним дозвіллям. Зокрема, для дітей передбачено різноманітні конкурси, спортивні змагання, відпочинок на пляжі, дискотеки, 3D-кіно та ін. Діти задоволені дозвіллям у закладі оздоровлення та відпочинку, адже переважна більшість з них, вже не перший раз приїздить до табору.

Зазначимо, що з 225 дітей, що відпочивають у «Дружбі», 195 дітей перебувають у таборі безкоштовно, адже путівки придбані за рахунок місцевих бюджетів і лише 30 із них — за рахунок батьків. За словами директора дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Дружба» Валентини Луценко, перші путівки до табору забронювали ще в лютому-березні місяці.