У Приютівській громаді відсвяткували День Конституції та День молоді

  • 1345

Фото без описуВ останні дні червня в Україні вже традиційно відзначають День Конституції України та День молоді. Тож упродовж 28-30 червня у кожному старостинському окрузі Приютівської об’єднаної територіальної громади відбулись святкові концерти та розважальні заходи, під час яких нагороджували активну молодь за особливі досягнення у розвиток громади.

Зокрема, відзначити свято молоді у смт Приютівка, біля селищної ради зібралось чимало мешканців та гостей селища. Розпочалося свято з привітань голови Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрія Коломійцева та членів виконавчого комітету. Після привітань найактивнішій молоді були  вручені подяки та  подарунки. По інших територіях участь у заходах прийняли виконуючі обов’язки старост.

Концертні програми за участі місцевих аматорських колективів пройшли в Протопопівському, Березівському та Войнівському сільських клубах. Активну участь у святковій програмі приймали юні учасники в Пустельниківському, Піщанобрідському будинках культури та Костянтинівському клубі. Зокрема, в бібліотеках проводились інформаційні години.

Цікаву дискотеку для молоді підготували і провели в селі Головківка.

В селищі Приютівка та селі Протопопівка учасників заходів запросили до «кінотеатру під відкритим небом». І діти, й дорослі мали можливість переглянути мультиплікаційну стрічку та кіно.

Майже всі заходи завершилися святковою дискотекою, куди прийшла молодь і 80-х, і 90-х, і 2000- х, і сучасна, адже молодість – це стан душі!