Мешканцям смт Приютівка пропонують долучитися до обговорення часу виконання додаткових рейсів

  • 2271

Фото без описуВраховуючи численні звернення жителів смт Приютівка щодо великого пасажиропотоку в годину пік ранкового та вечірнього часу за маршрутами, які сполучають смт Приютівка та м. Олександрія, Приютівська селищна рада звертається до громадян з метою обговорення часу виконання додаткових рейсів.

Громадські обговорення відбуватимуться шляхом коментування цього допису на сайті та сторінці у соціальній мережі Facebook. Також пропозиції можна надіслати на електронну пошту: inbox1@pryiutivka-community.gov.ua.

Пропонований час виконання додаткових рейсів окрім суботи, неділі та святкових днів:

Фото без описуКоментарі, пропозиції та зауваження громадян будуть враховані під час затвердження нових маршрутів.

Коментарі

Анонім

А при чому тут так звана судорга до рейсового автобуса. А Ви й так не можете спiвати, i ображати людей не гарно.

Светлана

Хотелось бы нормальных автобусов на 40 посадочных в пиковое время

Анонім

Каждый раз, когда садишься в автобус думаешь, хоть бы втиснуться в автобус, а потом думаешь, хоть бы доехать до пункта назначения без переключений... Как руководство не боится нести ответственность за людей, которые едут в таких дореволюционных автобусах! Их бы списать, а они на них зарабатывают ещё!

Наталія Олександрівна

Дуже важко добиратися з Баму на роботу. Косівська газелька переповнена та і виїжджає ранувато о 6-40. Було б добре, якби з Баму курсував автобус близько 7-00. І "Косівку' б розгрузили', і для працюючих та учнів було б зручно. Дуже просимо: ввійдіть в наше становище, і допоможіть будь-ласка.

Валерія

Додаткового рейсу з Баму дуже не вистачає.

ИРИНА МИХАЛОВНА

СОГЛАСНА С ПРЕДЫДУЩИМ КОМЕНТАРИЕМ ДОБАВЬТЕ ПОЖАЛУСТА ГАЗЕЛЬКУ ИЛИ АВТОБУС С МИКРОРАЙОНА БАМ УТРОМ КАК ЕХАТЬ НА РАБОТУ, БЫЛО БЫ ОЧЕНЬ УДОБНО, МНОГО ЛЮДЕЙ ЕДУТ НА РАБОТУ, СПАСИБО

НАТАЛІЯ

Доброго дня, прохання та побажання додати якийсь автобус або маршрутку з мікрорайону БАМ зранку, хоча б о 7.00 щоб доіхати до роботи, а то однієі Косівки мало, і о 6.40 зарано, на роботу на 8.00. Буду дуже вдячна якщо вдасться. Раніше ж ходили БАМ ПРОТОПОПІВКА газелі

Анонім

така шикарна громада,можна і свій автобус організувати,а не тільки концерти хору"Судорга" рекламувати

Антон

Хочу додати що колеса відвалюються, як то кажуть "до поры до времени", поки хтось з травмою не потрапить у лікарню. Згідний з попереднім коментарем, потрібно змінити перевізника. Або щоб той перевізник що існує зараз закупив нові комфортні автобуси. Як би ж "ВОНО"(інакше не повертається язик висловитись) хоч раз проїхалися з трьома, а тоді чотирма торбами з базару у час пік, то мабуть тоді б і задумалось. А так маємо те що маємо.

Антон

А я думаю, що в шию потрібно гнати ту Хованську, і вимагати реально нормальні великі автобуси, а не ці ПАЗіки, в яких колеса на ходу відвалюються і які ходять в час по чайній ложці, а в неділю взагалі один ходить - це нормально? Нам треба такі автобуси як у місті - великі, і графік руху хоча раз у пів години. Цього треба добиватись, а не додаткових рейсів на цих убожествах.

Лопата наталія

Треба щоб маршрут був із Баму,одніеї косівської замало

Чернова Наталія

Потрібно змінити перевізника.

Анна Олексин

Рейси дуже зручні! Але! Нам не вистачає додаткового автобусу з 14:00-15 :30 . Учні, студенти,вчителі повертаються з навчання в цей проміжок. Виїхати дуже тяжко, практично неможливо, враховуючи розміри "автобусів".

Написати коментар