Представників Приютівської громади знайомлять з польською моделлю місцевого центру активності

  • 757

Фото без описуВпродовж 9-10 липня, у Олександрійському районному будинку культури проходить навчальний семінар за сприяння благодійної організації «Благодійне товариство «ОРБІКЦ» (Україна) та громадської організації «Асоціація Голдапський місцевий фонд» (Польща).

Участь у групових заняттях беруть працівники будинків культури, бібліотек, представники влади, місцевого самоврядування та громадських активістів. Зокрема, Приютівську об’єднану територіальну громаду представляють в.о. старости Головківського старостинського округу Тетяна Кузьменко, провідний спеціаліст відділу розвитку територій Приютівської селищної ради Марина Дячук, завідуюча Березівською бібліотекою-філією Анжела Зіненко та в.о. директора КУ Центру культури і дозвілля Приютівської селищної ради Дарія Ратушняк.

Дводенний навчальний семінар проводиться з метою ознайомлення присутніх з польською моделлю місцевого центру активності, реалізованої в будинках культури і бібліотеках, в рамках проекту «Будинок культури і бібліотека як центр місцевої активності в Олександрійському районі».