Андрій Коломійцев провів особистий прийом громадян у Костянтинівці

  • 698

Фото без описуСьогодні, 10 липня, голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев провів особистий прийом громадян у с. Костянтинівка, з метою вивчення та вирішення їх проблемних питань громади.

Під час зустрічі громадяни порушили ряд питань, що на сьогодні найбільше цікавлять людей, зокрема освітлення окремих ділянок вулиць, питання нерегулярності автобусних перевезень, невідповідність належних водовідвідних систем з полів, отримання матеріальної допомоги на оздоровлення та субсидії на тверде паливо. Крім цього, мешканці висловили зауваження та пропозиції щодо покращення стану доріг.

На всі порушені питання громадяни отримали вичерпні відповіді та роз’яснення. Ряд питань, що потребують детальнішого вивчення, голова Приютівської об’єднаної територіальної громади взяв під особистий контроль, а щодо окремих, то були надані доручення в.о. старости Костянтинівського старостинського округу Олександру Клімову щодо їх оперативного опрацювання та якнайскорішого вирішення.

Нагадаємо, що в минулому місяці у с. Костянтинівка були проведені ремонтні роботи асфальтного покриття по вулиці Центральній.