Соціальні працівники Приютівської громади поповнювали знання з питань соціального захисту та громадської безпеки

  • 654

Фото без опису12 липня, інспектори відділу охорони здоров’я та соціального захисту Приютівської об’єднаної територіальної громади Лідія Михайлик, Алла Мельник та Валентина Рейзмір завітали до Кіровоградського Центру розвитку місцевого самоврядування, де було проведено навчальний семінар на тему «Організація соціального захисту та громадської безпеки населення в об’єднаних територіальних громадах».

Основною метою групових занять було підвищення обізнаності учасників з організацією надання соціальних послуг населенню та забезпечення системи захисту мешканців громад. Зокрема, в рамках проведеного семінару учасників було ознайомлено з особливостями забезпечення публічної безпеки та порядку на території ОТГ поліцейським офіцером громади, повноваженнями і соціальними послуги в ОТГ, забезпеченням якості надання соціальних послуг населенню та ін.

Під час семінару учасники зазначили про важливість створення безпечного середовища в громаді та правильної організації соціальної допомоги своїм мешканцям. Також, всі присутні мали змогу отримати відповіді на численні запитання, які їх цікавили, та обмінятися контактами для подальшої співпраці.