Проект Приютівської селищної ради відібрано до участі у програмі «U-LEAD» з Європою

  • 728

Фото без описуРозвиток мережі ЦНАПів в області, зокрема в Приютівській об’єднаній територіальній громаді відбувається у тому числі шляхом участі органів місцевого самоврядування у відповідних міжнародних програмах технічної допомоги. За результатами конкурсного відбору в програмі «U-LEAD» з Європою, у Приютівській ОТГ буде створений сучасний центр надання адміністративних послуг на базі приміщення існуючої селищної ради в смт Приютівка.

Перевага сучасного центру надання адміністративних послуг полягатиме в наближенні послуг жителям громади. Усі необхідні послуги людина зможе отримати за короткий термін, не виходячи з приміщення ЦНАПу. Зазначимо, що програма передбачає облаштування робочих місць у старостинських округах, аби мешканцям у віддалених населених пунктах громади не було потреби виїжджати до адміністративного центру громади для отримання необхідних послуг чи консультацій. 

Нагадаємо, що на початку літа проектна організація з м. Кропивницький оглянула майбутнє приміщення для ЦНАПу та підтвердила, що конструкції існуючого приміщення дозволяють провести реконструкцію під Центр надання адміністративних послуг. Загалом час на облаштування приміщення під ЦНАП залежить від його площі, початкового стану і може тривати біля 6-9 місяців.