Село Головківка потрапило до десятки кращих сіл України за версією користувачів AgroPortal

  • 1509

Учора, 18 липня, завершилося онлайн-голосування IV Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2019». До топ 11-ки (села, що зайняли 10 та 11 позицію за результатами голосування отримали однакову кількість балів — по 2,4 тис. голосів. Тому до півфіналу увійшло 11 сіл.) найкращих сіл України ввійшов і населений пункт Приютівської об’єднаної територіальної громади — село Головківка, яке за підсумками посіло 2 місце у рейтингу, зібравши більше 12 тисяч голосів. Всього на конкурс свої бізнес-плани подали 115 сіл України з усіх її областей.

З відучора та включно по 31 липня члени Експертної ради конкурсу будуть відбирати з 11 сіл-п’ятірку півфіналістів, які пройдуть у ІІІ етап конкурсу — фінал. Кожен член Експертної ради буде оцінювати бізнес-плани конкурсантів за 100-бальною шкалою.

Зокрема, з 1 по 30 серпня відбудеться «Неймовірний сільський автопробіг» по 5-ти селах-фіналістах, в рамках якого журналісти AgroPortal.ua відвідають кожну з громад, для того щоб переконатися в неймовірності села та допомогти підготуватися до захисту свого бізнес-проекту перед членами Експертної ради восени цього року.