Андрій Коломійцев провів особистий прийом громадян у Протопопівці

  • 689

Фото без описуСьогодні, 25 липня, з метою вивчення та вирішення проблемних питань голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев провів черговий особистий прийом громадян у с. Протопопівка. Зі своїми зверненнями, у тому числі й колективними, до керівника Приютівської ОТГ звернулися семеро  мешканців с. Протопопівка, та троє жителів с. Березівка.

Порушені на прийомі питання місцевих жителів стосувалися переважно проблем з освітленням окремих ділянок провулків, надання матеріальної допомоги, облаштування дитячих майданчиків, а також створення спеціально відведеного місця для вуличної торгівлі. Мешканців сусідньої Березівки турбували питання викошування трави, проблеми з великим скупченням собак, а також – можливість забезпечення сільського будинку культури та бібліотеки-філії водопостачанням.

На всі порушені питання громадяни отримали вичерпні відповіді та роз’яснення. Ряд питань, що потребують негайного втручання голови селищної ради, будуть вирішені найближчим часом.