На Дніпропетровщині розпочато підготовку поліцейських офіцерів для Приютівської громади

  • 954

Фото без описуДнями в Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ вдруге розпочато підготовку нових офіцерів громади. Підготовка дільничних офіцерів поліції, закріплених у територіальних громадах, проводиться з метою застосування вдосконалених форм і методів, впровадження досвіду європейських колег.

Так, 48 правоохоронців з Дніпропетровської та Кіровоградської областей, зокрема двоє з Приютівської об’єднаної територіальної громади упродовж 2,5 місяців будуть опановувати практичну діяльність дільничного офіцера поліції нового формату.

Кандидатів на посаду поліцейських офіцерів громади відбирали як серед чинних поліцейських, так і серед громадськості. Вони пройшли тестування, поліграф і співбесіду із залученням представників громад. Наприкінці курсу для слухачів буде проведено тестування, за результатами якого кожен поліцейський отримає відповідний сертифікат.

Нагадаємо, що в адміністративній будівлі колишньої Протопопівської сільської ради триває ремонт для роботи майбутньої поліцейської станції.