У Головківці масштабно відсвяткували День села

  • 2046

Фото без опису2 серпня, мешканці села Головківка відзначають День села. Саме в цей день з’їжджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. В цей день село, як завжди, радо зустрічало гостей.

Свято розпочалось з розваг для дітей, де для наймолодших гостей цьогорічного свята організатори підготували цікаві конкурси, зону дитячої творчості, зону дитячих розваг з батутами, атракціонами, каруселями, гірками та інше.

Урочиста частина заходу відбулась на стадіоні «ГОЛовківський», де зібралось чимало мешканців та гостей села. Привітати мешканців села з важливою датою завітав голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев, в.о. старости Головківського старостинського округу Тетяна Кузьменко та Отець Христофор – Настоятель Свято-Іллінського храму. Вітаючи головківців зі святом, Андрій Олександрович подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування.

Жодне свято не обходиться без вручення нагород та подарунків. Вчорашнє свято у Головківці не стало виключенням, тому після вітальних слів розпочалась урочиста церемонія нагородження — за особистий вагомий внесок у розвиток села, активну участь у житті громади, за особистий вагомий внесок у духовний розвиток жителів села, добрі справи, за сумлінну працю, високий педагогічний професіоналізм, вагомий внесок у справу навчання і виховання дітей. Зокрема, особливими подарунками відзначили господарів найквітучих садиб, дворів зразкового порядку, володарів найкреативніших парканів та інше.

Пісенними виступами та концетною програмою розважали присутніх від інструментального ансамблю «Єлисавет-ретро» Кіровоградської обласної філармонії (худ. Кер. – Олена Фурманова). Саме цей колектив створював та дарував гарний настрій усім присутнім. Поряд з цим, глядачі мали змогу насолодитися показовим виступом вихованців спортивного клубу «СПАРТа – 17» (тренер Світлана Лагно).