Перше свято м’яса в Приютівській громаді зібрало близько тисячі поціновувачів та любителів м’ясних смаколиків

  • 1329

Фото без описуВперше в Приютівській громаді, в рамках святкування Дня села Головківка, відбулося свято м’яса.

Аби порадувати головківців та гостей заходу різноманітними смачними м’ясними смаколиками, до Головківки були запрошені найкращі фудмейкери з Приютівської громади, міста Олександрії та навіть – з сусідньої Полтавської області. Більше десяти підприємців представили свою продукцію на окремо виділеній фудзоні – це і традиційний шашлик, смажені ковбаски, реберця, рулети та багато іншої смакоти, купуючи яку, кожен покупець отримував флаєр і мав змогу взяти участь у лотереї.

Цікаву конкурсну програму для присутніх вели ведучий радіо-шансон Україна Богдан Корабльов та керуюча справами виконавчого комітету Приютівської селищної ради Вікторія Косяк. Програма передбачала чимало цікавих конкурсів відповідної тематики, за участь в яких переможці отримували сувеніри та смачні призи. Так, одним з найвеселіших конкурсів стало швидке  поїдання величезного хот-догу. Не менш захопливо публіка підтримувала учасників змагання з армреслінгу серед чоловіків та жінок. Переможців було нагороджено сувенірними статуетками, а учасники змагання отримали сувенірні призи. «Свято м’яса ми планували майже рік: обдумували формат заходу, шукали цікаві ідеї для проведення свята, а зважаючи, що Головківка дуже яскраве та мальовниче село, було вирішено свято м’яса проводити саме тут», - прокоментував голова Приютівської громади Андрій Коломійцев. «Ми дуже вдячні усім, хто долучився до організації свята та протягом усього підготовчого періоду допомагав нам створювати гарні локації, зокрема фотозони, зону дитячої активності та ін. Ми хотіли аби люди себе почували комфортно», - додала виконуюча обов’язки старости Головківського старостинського округу Тетяна Кузьменко, яка, до речі, усю красу лаунж зони створила власними руками зі своїми помічниками.

«Свято вдалося на славу, цікава конкурсна програма, класний концерт, неймовірно гарні фотозони. Зразу видно, що все було зроблено з любов’ю» - саме такими враженнями від свята поділилася з кореспондентом сайту «Приютівська громада» пані Наталя з Олександрії. І дійсно, такої кількості фотозон, як цьогоріч було у Головківці, годі й пошукати. Це і зона для закоханих, це і часточка з Парижу з Ейфелевою вежею, це і фотозона з фоторамок для спільного фото друзів, і гойдалка, прикрашена квітами й ліхтарями. Найбільш популярною виявилася яскрава фотозона «Головківка окриляє», біля якої усіх бажаючих сфотографуватися зустрічали міми.

По завершенню конкурсної програми відомими хітами присутніх порадували учасники кавер рок-гурту «D.F.C.», яких гучними оплесками вітала уся Головківка. І вже традиційно завершили святкування Дня села та свята м’яса феєрверком та святковою дискотекою.