У Приютівці до Дня селища провели спортивні змагання

  • 1238

Фото без описуВ суботу, 3 серпня, у Приютівці відсвяткували День селища. Традиційно цього дня проводяться спортивні змагання за участі місцевих любителів спорту та гостей з навколишніх населених пунктів.

Спортивне свято під гаслом «Ми за здоровий спосіб життя» розпочалось біля Цукрозаводського навчально-виховного комплексу, де зібралось чимало людей для участі у забігу на дистанцію 2 кілометри. Місія забігу – об’єднати і залучити якомога більше сільських жителів навколо спортивних подій, культивувати здоровий спосіб життя та виховувати сильну та здорову націю. Кубок переможця, грамоту та сувенірну чашку з символікою Приютівської громади за кращий результат у легкоатлетичній дисципліні отримав Владислав Підгорний. Подарунками також відзначили Артура Зуєнка — як наймолодшого учасника забігу, а також Оксану Мошну — найстаршу учасницю цьогорічних змагань. Усі учасники отримали незабутні позитивні враження та подарунки з символікою Приютівської громади.

Поряд з цим, в приміщенні Цукрозаводського навчально-виховного комплексу відбулись змагання з настільного тенісу серед чоловіків, юнаків та дівчат. Загалом у турнірі взяли участь 16 учасників. Серед чоловіків перемогу здобув В. Балан, серед жінок — Л. Репенько. Участь у нагородженні призерів та переможців змагань взяв голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев.

Паралельно на спортивному майданчику зі штучним покриттям Користівського ліцею відбувались змагання серед міні-футболу, в якому брали участь не тільки місцеві команди, а й з навколишніх сіл, та навіть міста Олександрії. За підсумками футбольних змагань серед шести команд у досить запеклій боротьбі перемогу виборола футбольна команда села Головківка. Дещо поступились вправністю, посівши друге місце, футболісти «Амкал» з сусідньої Новопражської об’єднаної територіальної громади. Бронзовим призером змагань стала команда з Косівки.

Наприкінці святкового дня, на головній сцені відбулися змагання з армреслінгу — настільної боротьби однією рукою. Перемогу серед чоловічих змагань виборов Дмитро Дувалко, серед жіночих — Марина Крисаненко.

Змагання дійсно були святом здоров’я та здорового способу життя. Учасники прагнули до високих спортивних показників, виявили свої чудові фізичні здібності.