Цьогорічний День селища у Приютівці запам’ятається надовго

  • 878

Фото без описуДень народження селища Приютівка – завжди хвилююча подія для його мешканців. Адже саме в такий день кожен відчуває себе частиною великої родини. Це свято об’єднує усіх, кому селище дороге, хто тут народився, живе, працює чи просто приїздить у гості. Це ще одна можливість на деякий час забути про буденні проблеми та турботи.

Цьогорічне свято за традицією розпочалось з розваг для дітей, де для наймолодших гостей підготували цікаві конкурси, зону дитячої творчості, зону дитячих розваг з батутами, атракціонами, каруселями, гірками. Поряд із цим, дітей пригощали смачним поп-корном і солодкою ватою.

Урочиста частина заходу відбулась на стадіоні біля селищної ради, де зібралось чимало жителів та гостей селища. Привітали мешканців з важливою датою голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев, голова Олександрійської районної ради Ольга Коріненко та секретар Приютівської селищної ради Вікторія Лисенко. Андрій Олександрович подякував мешканцям й гостям за згуртованість, ініціативність, наполегливість та співпрацю. Зокрема, на урочистостях вручили грамоти почесним мешканцям селища за вагомий внесок у розвиток та процвітання Приютівки. Між нагородженнями пісенними виступами та концертною програмою розважали присутніх місцеві творчі колективи.

У другій частині свята відбулося шоу талантів, ведучими якого неочікувано для глядачів виступили Андрій Коломійцев та Вікторія Лисенко. Учасники вправно співали, танцювали, змагалися та хизувалися своїми талантами. По завершенню змагань бригада журі обрала кращих серед кращих та вручила нагороди за чудові номери.

Особливий ажіотаж серед присутніх викликало «Зіркове шоу пародій» у виконанні відомого українського пародиста, артиста та фіналіста першого сезону шоу «Україна має талант», учасника телепроектів «Х-фактор», «Велика різниця», «Вечірній Київ» — Валерія Юрченка, який з кожним виступом та серією пародій українських зірок (Вєрки Сердючки, Олександра Пономарьова, Олега Винника, Дзідзьо, Павла Зіброва та ін.) все більше дивував та викликав захоплення у присутніх.

Завершилась розважальна програма пісенними виступами учасників кавер рок-гурту «D.F.C.» та запальною дискотекою для молоді.