Новий трактор МТЗ «Білорус 320.4» з додатковим обладнанням закуплено для вирішення потреб громади

  • 1144

Фото без описуНещодавно Приютівська селищна рада оголосила тендер на закупівлю трактора МТЗ «Білорус 320.4» (з роторною косаркою КР-1,35 та самоскидним причепом ПТС-2,5У). Договір з переможцем тендеру був укладений 1 серпня, а вже днями спеціалізовану техніку з додатковим обладнанням було доставлено до Приютівської об’єднаної територіальної громади.

Зазначимо, що для вказаної закупівлі була запропонована сума 437 тис. грн, а у ході електронних торгів, ціна знизилася до 418 тис. грн.

Спеціалізована техніка раніше не була у вжитку, виконана в стандартній комплектації, відповідає державним стандартам та екологічним нормам. Через малі габаритні розміри, трактор МТЗ «Беларус 320.4» підходить для прибирання вузьких вулиць від сміття і снігу, а також для перевезення невеликих вантажів за допомогою причепів. Поряд з цим, новопридбаний трактор стане незамінним в місцях, де застосування великогабаритної техніки недоцільно або неможливо.

Нагадаємо, що найближчим часом в розпорядженні громади з’явиться ще один трактор — МТЗ «Білорус 82.1» (з відвалом ВУМ-2,5-01, роторною косаркою КР-1,65 та самоскидним причепом 2ПТС-4). Нова спецтехніка із додатковим обладнанням використовуватиметься комунальним підприємством «Водолій» для вирішення потреб громади. Зокрема, наявність тракторів з причепами дозволить організувати централізований вивіз твердих побутових відходів в переважній більшості населених пунктів Приютівської об’єднаної територіальної громади.