Представники Приютівської ОТГ взяли участь у програмі з підготовки менеджерів громадських ініціатив у Харкові

  • 735

Днями у Харкові завершився другий навчальний модуль «Давай зміни!», який проводився в рамках унікальної програми, що реалізовується командою Громадської організації «Відкритий простір» за підтримки Global Project Partners e.V. в рамках програми «Східне партнерство» від Міністерства Закордонних Справ Німеччини (Federal Foreign Office).

До участі у програмі з підготовки менеджерів громадських ініціатив, яка допоможе зрозуміти, спланувати та реалізувати найсміливіші ідеї з реалізації змін у своїх громадах запрошені активні громадяни з малих міст та селищ Центральної України. Зокрема, від Приютівської об’єднаної територіальної громади до міста Харкова вирушили голова ГО «Молодіжний табір Патріот» Світлана Михайленко та член молодіжної ради селища Приютівка Галина Мостова.

Основні теми другого навчального модулю – «Персональна ефективність: тайм в кайф»; «Як стати «розумним» споживачем? Як сортувати сміття, щоб вийти на «нуль відходів»?»; «Проектний менеджмент. Agile tools»; «Організація роботи в команді та її особливості в ГО»; «Фандрейзинг»; «Адвокація під ключ». Зокрема, з учасниками #ДавайЗміни у сфері персональної ефективності ділилися знаннями успішні підприємці та бізнес-тренери.