У Ізмайлівському старостинському окрузі завершується ремонт Піщанобрідського сільського клубу

  • 984

Фото без описуПідходить до завершення капітальний ремонт Піщанобрідського сільського клубу — філії Центру культури і дозвілля Приютівської селищної ради.

Заклад культури сьогодні важко впізнати зсередини, адже тут здійснено ремонт стін, стелі та сцени основного приміщення закладу – глядацької зали. Поряд з цим, вже встановлено та випробовується нове світлове обладнання для супроводу музики.

Відремонтовано також усі допоміжні приміщення — вестибюль, коридор, костюмерну із заміною дверей на сучасні металопластикові. Окрему увагу приділено приміщенню місцевої бібліотеки-філії, де окрім капітального ремонту стін, підлоги та стелі, за кошти місцевого бюджету закуплено нові меблі для зберігання друкованих видань, а також столи та стільчики для відвідувачів.

На офіційне відкриття закладу чекають не лише мешканці Піщаного Броду, але й жителі всього Ізмайлівського старостинського округу, аби повноцінно проводити культурні заходи у оновленому приміщенні. Офіційне відкриття оновленого закладу заплановано на 13 жовтня.