Войнівський МНВК готовий до початку нового навчального року

  • 858

Фото без описуМіжшкільний навчально-виробничий комбінат трудового навчання і професійної орієнтації учнів у с. Войнівка є навчальним закладом системи загальної середньої освіти, який задовольняє потреби учнівської молоді шкіл Приютівської об’єднаної територіальної громади та незайнятого населення у поглиблені базової трудової підготовки. Наразі навчальний заклад здійснює профорієнтацію, забезпечує реалізацію потреб особистості в отримані професії і кваліфікації відповідно до інтересів, здібностей та наявних умов.

До початку нового навчального року в закладі повністю підготовлені класи з вогневої та теоретичної підготовки, аудиторії для знайомства з перукарською та водійською галузями. В кімнатах, де здійснюється навчальний процес оновили шпалери на стінах, предмети меблів, модернізували освітлення, пофарбували стелю, підлогу та ін. Зокрема, оновили матеріально-технічну базу, що дозволить підвищити якість початкової професійно-технічної освітньої підготовки старшокласників.

При підготовці закладу до нового навчального року, керівництво звернуло особливу увагу національно-патріотичному вихованні учнів. Для задоволення потреб навчального процесу закуплено нові навчальні плакати для предмету «Захист Вітчизни», дві пневматичні гвинтівки «Snow Peak Air Gun» популярної моделі та захисні засоби.