У Приютівській громаді продовжується підготовка до «Ярмарку крафтових виробів»

  • 857

Фото без описуУ селі Войнівка продовжуються роботи з облаштування території, де буде проводитися «Ярмарок крафтових виробів», котрий реалізується в рамках Програми Міністерства культури України «Малі міста – великі враження».

З метою якісної підготовки та реалізації цього проекту, за ініціативи заступника Приютівського селищного голови Ірини Чемерис, проведено виїзну робочу зустріч з директором комунального підприємства «Водолій» Володимиром Конюшенком та виконуючим обов’язки старости с. Войнівка Михайлом Ручйовим. Під час зустрічі обговорено перелік робіт, види та строки їх виконання.

Не дивлячись на те, що в розпорядженні організаторів ще достатньо часу, на стадіоні біля Войнівського будинку культури вже почали виконуватись підготовчі роботи: грейдерування місцевості, викошування пахощів, спилювання сухостійних дерев та гілок. У ході підготовки також планується покращити інфраструктуру населеного пункту, привести до ладу територію біля закладу культури, облаштувати додаткове освітлення та ін.