Протопопівка відсвяткувала свій день народження

  • 978

Фото без описуДень села – важлива і хвилююча подія для кожного сільського жителя. Це не просто свято,  – це свідчення єдності та самоорганізованості громади.

Так минулої суботи, 17 серпня, до культурного центру села Протопопівка сходились не лише місцеві, а й з’їжджались з усіх куточків України ті, хто тут народився і виріс.

Свято традиційно розпочалось з розваг для дітей, де для наймолодших гостей цьогорічного свята організатори підготували цікаві конкурси, зону дитячої творчості, зону дитячих розваг з батутами, атракціонами, каруселями, гірками та інше.

Урочиста частина святкувань розпочалася з привітань голови Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрія Коломійцева та в.о. старости Протопопівського старостинського округу Оксани Клочко, котрі висловили вдячність за самовіддану працю, за любов до землі, за мудрість та відповідальність всім, хто своє життя присвятив становленню і розбудові рідного села.

Після вітальних слів розпочалась урочиста церемонія нагородження — у номінації «Наймолодший житель» відзначили батьків Гарапко Єгора Вадимовича, з нагоди п’ятдесятирічного ювілею Клочка Ігора Володимировича, подружжя Сіндічан Миколи Олександровича і Віри Михайлівни з нагоди 68 років подружнього життя, а також працівників освітніх закладів, соціальної сфери, медичних установ, магазинів та пожежно-рятувальної частини за сумлінну працю.

На облаштованій, біля будинку культури сцені, можна було усім бажаючим виступити з вітаннями з нагоди Дня села, адже працював «вільний мікрофон». Поряд із цим мешканці села могли насолодитися святковим концертом — виконавці підготували чудові вокальні та хореографічні композиції. Всіх присутніх радували своїми виступами як місцеві аматорські колективи, так і гості з навколишніх сіл: колектив «Березівчанка» та «Берегиня» та гості з Костянтинівки.

Родзинкою цьогорічного свята стало справжнє весілля, реєстрацію якого в.о. старости Оксана Клочко здійснила у перерві між номерами концертної прогарми. Молоде подружжя Дмитро та Світлана перед жителями і гостями села склали обітницю вічного кохання та обмінялися обручками.

Упродовж дня гості мали нагоду скуштувати різноманітні смаколики. Приємним завершенням цьогорічного святкування стала дискотека за участю  зіркового гостя, учасника проекту «Квадрат Успіху» — Андрія Хмари!