У бібліотеках Приютівської громади відбулись заходи з нагоди Дня прапора України

  • 811

Фото без описуБути українцем – значить пишатися своєю країною. Тільки почуття любові й глибокої гордості за Україну разом із твердою вірою в її світле та величне майбутнє, у святість цієї прекрасної землі дає кожному українцеві, незалежно від того, молодий він чи сивий, чи живе він в Україні, чи в інших краях, право стверджувати: це моя країна, мій народ, моя Україна!

Так протягом 22 - 23 серпня в приміщеннях бібліотек-філій до Дня Прапора України була проведена історична академія за назвою «За синє небо, за жовте колосся». Бібліотекарі для усіх присутніх розповіли про історичні події, пов’язані з національним символом України – державним прапором.

Зокрема, в Березівській бібліотеці-філії організовано майстер-клас «Наш стяг — пшениця у степах, під голубим склепінням неба». На занятті із вдосконалення практичної майстерності учасники створили прапор України з великої кількості жовто-блакитних сердець.

Поряд з цим, Молодіжна рада Приютівки разом з завідуючою Приютівської бібліотеки-філії Наталею Солдатенко провели акцію для малечі та дорослих під гаслом «З Україною в серці». Під час заходу дуже цікавою була розповідь організаторів про державні символи України, діти малюнками на асфальті намагалися відобразити любов до рідної Батьківщини, а по завершенню присутні гуртом розгорнули стяг рідної України.