З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

  • 583

Шановна громадо! Сьогодні ми відзначаємо одне з найважливіших свят  – День незалежності нашої країни!

Не одне століття український народ боровся за право мати свою соборну незалежну демократичну державу. Це був нелегкий шлях, проте попри усі труднощі, нам вдалося збудувати власну державу, втіливши мрію багатьох поколінь. І вже 28 років, як ми гордо несемо синьо-жовтий стяг, котрий є символом національної єдності, наших традицій та незламної віри у щасливе майбутнє.

Майже п’ять років для усіх нас День незалежності є надзвичайно особливим. Адже двадцять четвертого серпня ми не лише згадуємо героїв минулих часів, які боролися за утвердження української держави, а й – сучасних, котрі й сьогодні продовжують гинути за свою Батьківщину. І саме у цей час ми, як ніколи раніше, розуміємо увесь зміст і важливість слів «Єдина, незалежна і суверенна держава Україна!»

Тож нехай це свято вселяє у кожного з нас гордість за нашу країну, об’єднує  усіх українців та дарує впевненість у завтрашньому дні!

Миру усім нам, мудрості та процвітання рідній землі.

Слава Україні!

 

З повагою

голова Приютівської об’єднаної

територіальної громади                                                                                                        Андрій КОЛОМІЙЦЕВ