Громада села Пустельникове гучно відзначила день села

  • 1255

Фото без описуДень села Пустельникове – це спільне свято для усіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селі з особливим колоритом, традиціями й славною українською історією. Аби зберегти славні звичаї та традиції, примножити здобутки рідного села на радість дітям та внукам за доброю традицією громада села та численні гості весело відсвяткували День народження села Пустельникове.

Тож у суботу, 31 серпня, привітати місцевих мешканців із важливим днем завітали голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев, керуючий справами виконавчого комітету Приютівської селищної ради Вікторія Косяк та в.о. старости Ізмайлівського старостинського округу Микола Сироватка. Андрій Олександрович побажав громаді безперервного розвитку та процвітання, її мешканцям – комфортного проживання на її території, а також гордості за своє село, і, звісно, приросту населення.

Цікава та насичена концертна програма, веселощі та забави для дітвори – все це чекало на пустельнівчан на святкуванні Дня села. Ведучими цього вечора були завідувач Пустельниківського сільського клубу Віта Кіфряк та директор Ізмайлівського закладу дошкільної освіти «Колосок» Олена Щербиненко. Аматори сцени порадували присутніх різноманітними піснями, сценками, віршами. Також до святкової програми долучились гості з сусідніх населених пунктів, зокрема з Піщаного Броду та Ізмайлівки. Не оминули увагою на святі почесних жителів села за різними номінаціями та вручили подарунки.

Окрім концерту гості та жителі села могли пригоститися традиційною українською стравою – кулішем. Скуштувати цей продукт назбиралось чимало охочих. Концертна програма закінчилась, але святкування Дня села продовжилось запальною дискотекою для молоді.