У Приютівській громаді відзначили День знань – свято початку нового навчального року

  • 1145

Фото без описуСьогодні, 2 вересня, у навчальних закладах Приютівської об’єднаної територіальної громади пройшли урочистості з нагоди початку нового навчального року. У кожному закладі освіти талановиті учні представили захоплюючі виступи, які додавали гарного весняного настрою всім присутнім. Традиційно, найбільшу увагу приділяли першокласникам, які вперше переступили поріг школи.

У цей день усі навчальні заклади привітно відкривають двері для своїх вихованців та їхніх батьків, запрошують на свято. День знань символізує завершення літніх канікул та початок нового навчального року, що викликає у школярів одночасно і сум, і радість.

Голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев разом з представниками селищної ради були присутні на святкових лінійках та у своїх виступах висловили багато щирих привітань для учнів, їх батьків та вчителів. Зокрема, заступник  Приютівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Чемерис, секретар Вікторія Лисенко та керуючий справами виконавчого комітету Вікторія Косяк побажали випускникам, щоб всі вони вступили до тих навчальних закладів, які вони для себе обрали, отримали гарну сучасну освіту і улюблену професію.

Напевно, всім батькам та вчителям хочеться, щоб наші діти мали гідні умови для навчання, а приміщення, в яких вони будуть знаходитись значну частину свого часу були відремонтовані, теплі та чисті. З цією метою Приютівською селищною радою було вжито заходів для покращення умов навчання учням нашої громади. Всі школи Приютівської об’єднаної територіальної громади були приведені в належний стан, щоб радо зустріти своїх дорогих учнів. Зокрема, з початком нового навчального року в Користівському ліцеї запрацював оновлений хімічний кабінет після капітального ремонту.

Загалом, свято у закладах освіти Приютівської об’єднаної територіальної громади промайнуло яскраво й урочисто, сплітаючи в одне ціле багатоголосся дітей, батьків та вчителів. Вітаємо всіх із початком вдалого підйому сходинками знань, бажаємо нових досягнень і перемог!