Майбутні поліцейські офіцери Приютівської громади продовжують навчатись у Дніпрі (ВІДЕО)

  • 1208

Фото без описуТридцять один правоохоронець з Дніпропетровської області та сімнадцять з Кіровоградської, зокрема двоє з Приютівської об’єднаної територіальної громади продовжують навчання на посади поліцейських офіцерів громади.

Вони проходять тактичну, медичну, вогневу підготовку, впродовж навчання отримають навички комунікації з населенням та інші практичні знання. Зокрема, одним із перших етапів практичної частини підготовки для майбутніх офіцерів стали заняття по контраварійному водінню. Під час навчання вони проходили: паркування, задній хід, екстремальний об’їзд перешкоди, поліцейський розворот, різке гальмування та інше.

Наразі на поліцейських очікує: тактична, медична, вогнева підготовка та заняття з комунікації. Навчання триватимуть до 12 жовтня.

Нагадаємо, що у селі Протопопівка невдовзі запрацює Поліцейська станція, яка обслуговуватиме території 17-ти населених пунктів Приютівської об’єднаної територіальної громади, а це понад 12 тисяч громадян. З її появою, дільничні офіцери поліції зможуть більш оперативно реагувати на звернення та повідомлення громадян, а громадяни можуть отримати кваліфіковану допомогу та відповіді на питання, які їх турбують.

Фото: UA: Дніпро