Святковим концертом у Костянтинівці відзначили День народження села

  • 1323

Фото без описуСьогодні, 7 вересня, жителі та гості Костянтинівки Приютівської об’єднаної територіальної громади відзначали День народження рідного села. До цього свята з року в рік тут підходять дуже відповідально, тож нічому дивуватися, що й цього року на урочистості та святкування завітали жителі з усього старостинського округу. Аби відзначити день народження своєї малої Батьківщини, згадати дитинство, юність та поспілкуватися з друзями та знайомими, до Костнятинівки  з’їхалися, ті, хто народився та ріс у селі, хто колись жив у ньому та працював. У цей день село, як завжди, радо зустрічало гостей.

З вітальним словом до жителів Костянтинівки звернувся голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев, який привітав присутніх зі святом, окремо відзначивши важливу подію всеукраїнського масштабу — визволення з полону моряків та інших українських політв'язнів: «Для усієї України сьогодні визначний день, адже нині в аеропорту Бориспіль приземлився літак, на борту якого прилетіли наші хлопці – моряки та політв’язні. Тому у нас сьогодні подвійне свято. Шановна громадо! Від щирого серця вітаю вас з Днем села Костянтинівка. Щиро вдячний кожному, хто сьогодні допомагає нам розвивати село! За ваші добрі справи на благо рідної землі!». Андрій Коломійцев також подякував заступникові генерального директора ТОВ «Колос» Любові Замковій за допомогу в придбанні дитячого майданчика, який нині вже встановлений біля будинку культури.

Добрі слова привітань та різноманітні подарунки з рук селищного голови Андрія Коломійцева та виконуючого обов’язки старости Костянтинівського старостинського округу Олександра Клімова отримали почесні жителі Костянтинівки.

Після урочистої частини на усіх присутніх чекав вже традиційний святковий концерт за участі місцевого аматорського вокального колективу «Стожари» та гостей з інших старостинських округів, а також вокалістів Олександрійського коледжу культури.  Не залишилися й без розваг наймолодші відвідувачі свята, для яких організатори підготували виступи дитячих аніматорів, а також ігри, конкурси, безкоштовні гірки та батути. Зокрема, найменші гості святкової програми охоче розважалися на новому ігровому майданчику, збудованому напередодні свята.

Окрім концерту гості та жителі села могли пригоститися українською стравою – козацьким кулішем. Отож, залишається побажати громаді села розквіту та процвітання.