За участі представників Приютівської ОТГ у Львові відбулась пішохідно-велосипедна party «Я тебе бачу»

  • 737

Фото без описуВчора, 8 вересня, в рамках проекту «Давай Зміни» 25 волонтерів з усієї України, зокрема директор КУ «Центр обслуговування навчальних закладів та установ освіти» Приютівської селищної ради Світлана Михайленко та член молодіжної ради селища Приютівка Галина Мостова — провели  тематичний ранковий захід про безпеку руху пішоходів у нічний час під назвою «Я тебе бачу».

Захід відбувся в рамках проекту «Давай Зміни», що реалізується громадською організацією «Відкритий простір» при підтримці Global Project Partners e.V в рамках програми «Східне партнерство» від Міністерства Закордонних Справ Німеччини з метою привернення уваги громадськості до питання безпеки пішоходів та велосипедистів на дорогах в темну пору доби, насамперед, дітей.

Загалом у заході взяли участь більше 180 учасників — це і львів’яни, і туристи. Тематичним наповненням заходу було передбачено майстер-класи з виготовлення флікерів для дорослих та дітей, розважальна bmx зона із каскадерами та спортсменами, відкрита лекція від представника велопатруля поліції міста Львів, виступ представника Асоціації велосипедистів Львівщини та ін.