Представники концертної агенції з Дніпропетровської області ознайомились з місцем проведення «Ярмарку крафтових виробів» у Войнівці

  • 1132

Фото без описуНещодавно у Войнівці відбулась чергова робоча зустріч членів організаційного комітету з підготовки та проведення «Ярмарку крафтових виробів». Цього разу, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань та соціальної політики Ірина Чемерис, керуючий справами виконавчого комітету Вікторія Косяк та в.о. старости Войнівського старостинського округу Михайло Ручйов зустрілися з представниками концертної агенції «Арт-Позитив» з міста Кривий Ріг.

В рамках зустрічі було обговорено ряд організаційних питань, що стосуються підготовки одного з наймасштабніших заходів у Приютівській об’єднаній територіальній громаді, який відбудеться вже за два тижні. В першу чергу, визначено конструкцію та зовнішній вигляд майбутньої сцени. Зокрема, фахівці допомогли визначитись з місцем розташування сценічної конструкції та іншого допоміжного обладнання.

Концертна агенція «Арт-Позитив» організує в день проведення «Ярмарку крафтових виробів» виступ українського рок-гурту «Kozak System» («Козак Сістем»), який постійно представляє Україну на європейських та світових музичних фестивалях. Поряд із цим, концертна агенція з Дніпропетровської області має намір запросити для виступу відомих учасників українських телешоу «Україна має талант» та «Х-Фактор».

Нагадаємо, 21 вересня у селі Войнівка відбудеться «Ярмарок крафтових виробів», який реалізується в рамках Програми Міністерства культури України «Малі міста – великі враження».