Більше 50 заявок на участь у «Ярмарку крафтових виробів» надійшло до організаційного комітету

  • 1037

Фото без описуСьогодні, 10 вересня, останній день прийому заявок на участь у «Ярмарку крафтових виробів», які можна подати шляхом заповнення онлайн-форми.

Наразі до організаційного комітету з підготовки та проведення «Ярмарку крафтових виробів» надійшло більше 50 заявок на участь у Ярмарку: презентація та продаж товарів від представників народних промислів, виробників та продавців крафтових виробів, сувенірної продукції, прикрас, побутових речей та оздоблення оселі.

У ході прийому заявок чимало представників Приютівської об’єднаної територіальної громади виявили бажання приймати участь у даному заході. Наші земляки представлять на ярмарку Hand Made вироби, квітковий декор, крафтове варення, соління і салати, декоративні рослини, вироби з натуральної шкіри та ін.

Зокрема, на ярмарок були також запрошені виробники та продавці крафтових виробів зі Світловодського району, Олександрійського, Новгородківського, Знамянського та Маловисківського. Також у Ярмарку візьмуть участь й виробники з Черкаської та Дніпропетровської областей.

Нагадаємо, 21 вересня у селі Войнівка відбудеться «Ярмарок крафтових виробів», який реалізується в рамках Програми Міністерства культури України «Малі міста – великі враження».