У Приютівській громаді почнуть розробляти Стратегію розвитку освіти

  • 709

Фото без описуЗ метою організації та підготовки пропозицій з розробки плану оптимізації та Стратегії розвитку освіти Приютівської селищної ради до 2020 року, на черговій сімнадцятій сесії Приютівської селищної ради сьомого скликання було ухвалено рішення «Про створення робочої групи з розробки Стратегії розвитку освіти Приютівської селищної ради».

Робоча група буде сформована з представників виконавчого комітету, громадських, бізнесових кіл, депутатів та спеціалістів селищної ради, керівників закладів освіти селища, педагогічних працівників закладів освіти селища, представників батьківських комітетів закладів освіти селища, небайдужих жителів громади, фахівців з питань планування розвитку селища, спеціалістів з питань освіти, медицини, культури, спорту та житлово-комунального господарства, тощо.

Головним завданням робочої групи стане дослідження стану галузі освіти в Приютівській об’єднаній територіальній громаді та створення плану дій, який сприятиме усуненню проблемних питань. Зокрема, спеціалісти проводитимуть аналіз сильних та слабких сторін, можливостей та загроз у розвитку освіти. Створення робочої групи з розробки Стратегії розвитку освіти Приютівської селищної ради, дозволить вжити заходи для ефективних змін в системі закладів освіти вже у наступному році.