Напередодні проведення Ярмарку крафтових виробів у Войнівці прибирали територію села

  • 690

Фото без описуУ зв’язку з проведенням регіонального заходу - Ярмарок крафтових виробів, в рамках Програми «Малі міста – великі враження» від Міністерства культури, молоді та та спорту України, наприкінці минулого тижня у Войнівці розпочались заходи з прибирання та облаштування території села.

Зокрема в п’ятницю, 13 вересня, працівники старостинського округу, закладу загальної середньої освіти, міжшкільного навчально-виробничого комбінату, дошкільного  навчального закладу «Веселка», амбулаторії загальної практики – сімейної медицини, комунального підприємства, поштового відділення спільно з громадою церкви св. Василія та небайдужими мешканцями зібралися гуртом з метою наведення порядку у суспільних місцях села. Спільними зусиллями вдалось упорядкувати прилеглу територію сільського будинку культури, прибережну зону уздовж річки Інгулець, паркові зони, прибудинкові території, придорожні смуги та оновлено автобусну зупинку біля будинку культури. У цей день, спеціалізована техніка забезпечувала вивезення зібраного сміття від кожного двору.

Поряд з цим, учні Войнівського закладу загальної середньої освіти в рамках проекту Zero Waste School від Фонду братів Кличко, провели «Zero Waste Day» і прибирали ділянку при в’їзді у село. Під час прибирання  учнями школи було зібрано, відсортовано та здано вторинні відходи до місцевого пункту прийому сировини. Виручені кошти зі здачі паперу, скла та пластику направлено на потреби школи.

Організаційний комітет з підготовки та проведення «Ярмарку крафтових виробів» висловлює подяку усім небайдужим мешканцям, котрі активно взяли участь у зазначених заходах.