У Приютівській громаді проведено семінар з популяризації сільського зеленого туризму

  • 726

Фото без описуВ рамках проведення «Ярмарку крафтових виробів», що проводиться в рамках Програми «Малі міста – великі враження» від Міністерства культури, молоді та спорту України у Войнівці, було проведено семінар з популяризації сільського зеленого туризму для місцевого населення.

Відділ розвитку територій Приютівської селищної ради запросив у якості експертів спеціалістів з м. Кропивницького Дениса Абрамова та Олену Савченко, а також управляючу зеленою садибою з с. Протопопівка Валентину Портну.

Під час заходу розглянули питання стану і правового регулювання сільського зеленого туризму, проблеми та можливості розвитку функціонування сільського зеленого туризму в Україні і на території Приютівської ОТГ, а також були дані поради по створенню і розвитку зелених садиб.

Також учасники мали змогу задати питання управляючій діючої зеленої садиби, яка з власного досвіду розповіла про всі особливості даного виду зайнятості, а також побажала учасникам семінару не боятися розпочинати власну справу та запросила до співпраці.