Вже завтра у Войнівці відбудеться «Ярмарок крафтових виробів»

  • 933

Фото без описуЗавтра, 21 вересня, у Войнівці відкриється «Ярмарок крафтових виробів», що реалізується в рамках Програми «Малі міста – великі враження» від Міністерства культури, молоді та спорту України.

У цей день, починаючи з 12:00 год. на гостей очікують презентація та продаж товарів від представників народних промислів, виробників та продавців крафтових виробів, сувенірної продукції, прикрас, побутових речей та оздоблення оселі.

Яpмapок буде розподілений нa pізні локaції. Зокpемa, оpгaнізaтоpи пpедстaвлять для учaсників і відвідувaчів фуд-локaції з pізномaнітними смaколикaми, локaції для дітей, фотозони тa бaгaто іншого.

Окрім чималої кількості представників Приютівської об’єднаної територіальної громади, на ярмарку будуть присутні виробники та продавці крафтових виробів зі Світловодського району, Олександрійського, Новгородківського, Знамянського та Маловисківського. Також у Ярмарку візьмуть участь й виробники з Черкаської та Дніпропетровської областей.

А ввечері на гостей ярмарку чекає особлива подія – виступ українського рок-гурту «Kozak System» («Козак Сістем»), який постійно представляє Україну на європейських та світових музичних фестивалях. Поряд із цим, на головній сцені ярмарку виступлять відомі учасники українських телешоу «Україна має талант» та «Х-Фактор».

Нагадаємо, що у день проведення «Ярмарку крафтових виробів» до Войнівки курсуватимуть додаткові автобуси.