У Приютівській громаді привітали бібліотекарів із професійним святом

  • 689

Фото без описуСьогодні бібліотеки – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток українського державотворення, сприяють розбудові громадянського суспільства. Тож напередодні професійного свята, у приміщенні Цукрозаводської бібліотеки-філії найщиріші привітання приймали працівники бібліотечних закладів Приютівської об’єднаної територіальної громади.

У заході взяли участь заступник Приютівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Чемерис, провідний спеціаліст відділу освіти та культури Олена Прокопова та директор комунальної установи «Центр культури та дозвілля» Дарія Ратушняк. Вони побажали усім бібліотекарам творчої наснаги, міцного здоров’я, щастя, миру та нових успіхів у благородній просвітницькій справі й наголосили, що праця бібліотекара – неоціненна і займає чільне місце не тільки у навчанні, але й у житті кожної людини.

Окрему вдячність висловлювали Наталії Солдатенко та її відвідувачці Анастасії за майстер-клас з квілінгу. Присутні отримали масу позитивних емоцій та задоволення від занять із вдосконалення практичної майстерності зі створення паперових композицій