В Піщаному Броді відсвяткували День села відкриттям відремонтованого клубу

  • 1008

Вихідні для піщанобрідців та гостей села стали по-справжньому святковими, адже святкували День народження рідного села вже у відремонтованому клубі.

Саме такий незвичний та довгоочікуваний «подарунок» отримали мешканці села Піщаний Брід від Приютівської об’єднаної територіальної громади. Як пізніше зазначив голова громади Андрій Коломійцев, не дивлячись на те, що громаді трохи більше року, серед важливих питань, що потребували вирішення, був ремонт і місцевого клубу. Адже це улюблене місце, де піщанобрідці можуть відпочити та організувати своє культурне дозвілля.

На святковий концерт за участі місцевих колективів та гостей з м. Києва – гурту «Чумаченьки» – зібралося майже усе село: від найменших жителів до мешканців досить поважного віку. З вітальним словом до усіх присутніх звернулися виконуючий обов’язки старости Ізмайлівського старостинського округу Микола Сироватка та голова Приютівської громади Андрій Коломійцев, привітавши усіх з прийдешніми святами. Зокрема, голова громади привітав учасників бойових дій з Днем захисника України, побажавши миру та чистого неба над рідною країною.

Традиційно, святкування дня народження села розпочали з привітання найповажніших жителів села; тих, хто своєю активною діяльністю допомагає розвивати рідне село. Подяку та солодкий сувенір вручили також і спонсорам, які завжди готові допомогти у вирішенні нагальних проблем села. Не забули й про найменшого жителя, народженого у Піщаному Броді, батьки якого отримали також диплом у відповідній номінації. І все це під щирі оплески односельчан.

По завершенні виступів місцевих колективів, на присутніх чекав справжній сюрприз, адже на свято завітав їх земляк, заслужений артист України Олексій Фіщук зі своїм вокальним колективом «Чумаченьки». Треба зазначити, що це не перший приїзд гурту до Ізмайлівського старостинського округу, тому піщанобрідці зустріли гостей досить емоційно і радо аплодували після кожного виступу.

Українські гуморески від неповторної Солохи, віртуозне виконання інструментальних творів, вокальні номери «Сіла птаха», «Василина», «Рідна мати моя» та ще багато цікавого – усе це лише доповнило й без того святкову атмосферу заходу та порадувало жителів та гостей Піщаного Броду. «Саме таким яскравим «акордом» завершився цілий цикл святкування Днів села у Приютівській об’єднаній територіальній громаді», - зазначив Андрій Коломійцев, подякувавши артистам та ще раз привітавши усіх мешканців села зі святами.