У Приютівці відбулось спортивне свято «Козацькому роді – нема переводу»

  • 729

Фото без опису11 жовтня на подвір’ї Користівського ліцею було велелюдно, адже цього дня, за участі учнів усіх загальноосвітніх навчальних закладів Приютівської громади, тут відбувалося спортивне свято «Козацькому роді – нема переводу».

Захід приурочений до потрійного свята – Дня захисника України, Дня козацтва та Свята Покрови Пресвятої Богородиці проходив на спортивному майданчику ліцею.

На початку заходу з вітальним словом до учасників  звернулись директор Користівського ліцею Віктор Правий та секретар Приютівської селищної ради Вікторія Лисенко. Опісля вступного слова присутні вшанували загиблих українських вояків під час проведення АТО/ООС хвилиною мовчання.

Безпосередньо змагальна частина свята включала в себе участь у конкурсах – «Смуга перешкод», «Віджимання», «Перетягування канату», «Сильніша рука», «Стрільба».

Та яке ж свято без концертної програми, а послухати і подивитись було на що! Тут і сольні виступи, і художні номери, а також показові виступи кіокушинкай-до від «Спарта-17» та козацького бойового мистецтва «Спас» від Олександрійського клубу прикладної підготовки «Спас».

Завершилось дійство нагородженням та відзначенням переможців конкурсів та виконанням козацького маршу.