Працівників культури та майстрів народного мистецтва вітали з професійним святом у Олександрійському РБК

  • 736

Фото без описуСьогодні, 8 листопада, в Олександрійському районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. На святковий захід з’їхалися представники установ та закладів культури, майстри народної творчості з різних куточків нашого району.

Діячів культури привітали начальник відділу культури і туризму Олександрійської райдержадміністрації Валентина Білик та заступник Приютівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Чемерис. У своєму виступі вони згадали про всі здобутки тих, хто робить неоціненний внесок у відродження української національної культури, розвиток народної творчості та просвітницької діяльності.

Багатьом працівникам культурної сфери Приютівської об’єднаної територіальної громади вручили подяки та подарунки в різних номінаціях. Так, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації нагородила грамотою завідуючу Приютівською бібліотекою-філією Наталю Солдатенко за сумлінну працю та зразкове виконання службових обов’язків, а також нагородила грамотою директора КУ «Центр культури і дозвілля» Приютівської селищної ради Дарію Ратушняк за активну просвітницьку діяльність, постійний пошук нових форм культурно-дозвіллєвої діяльності та розвиток соціокультурного діалогу в громаді.

У свою чергу, заступник Приютівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Чемерис вручила відзнаки завідуючим структурними підрозділами «Костянтинівський СБК» Ларисі Мізін та «Войнівський СБК» КУ «Центр культури і дозвілля Приютівської селищної ради Дмитру Кучерову, а також аматорському вокальному колективу «Надія» за вагомий внесок у розвиток культури, високу виконавську майстерність та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Спеціальними відзнаками голови Приютівської об’єднаної територіальної громади за високі досягнення у праці та високу майстерність були нагороджені завідуюча Березівською бібліотекою-філією Анжела Зіненко та учасники дуету структурного підрозділу КУ «ЦКД» Приютівської селищної ради «Березівський СБК»  Тетяна Ковальова та Юлія Ладнєва.

Святкового та гарного настрою учасникам урочистостей додавали музичні композиції та хореографічні виступи від талановитих виконавців.