Співробітники органів місцевого самоврядування переймали досвід у ОТГ Івано-Франківської області

  • 584

Минулого тижня, в рамках навчального туру «Брендування територій — запорука сталого розвитку» Представники громад Кіровоградщини переймали досвід у ОТГ Івано-Франківської області. Зокрема, до Прикарпаття вирушила й керуючий справами виконавчого комітету Приютівської селищної ради Вікторія Косяк.

В ході заходу учасники вивчали досвід місцевих об’єднаних територіальних громад щодо розвитку територій в частині маркетингу та планомірного просування інтересів громад.  В рамках поїздки працівники органів місцевого самоврядування відвідали Делятинську селищну раду, де поспілкувались з її очільником, Клим’юком Богданом, який поділився своїми успішними практиками. Також учасників вітали Василь Мицканюк, Верховинський селищний голова та Дмитро Іванюк, Білоберізький сільський голова, які розповіли про свої території та реалізовані проекти.

Руслан Бойчук, голова ГО «Гуцулики», поділився своїм власним досвідом формування регіональних брендів та розповів про перспективи та певні виклики, які очікують учасників під час створення своїх брендів громади.