У Приютівській громаді відзначили День працівників сільського господарства

  • 867

Фото без описуПриютівська об’єднана територіальна громада на високому рівні відзначила День працівників сільського господарства. Це одна з найвизначніших подій року - професійне свято усіх селян, творців народного добробуту, опори країни. Це свято традиційно підсумовує кропітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботами про врожай.

Тож 15 листопада, напередодні Дня працівників сільського господарства урочистості відбулися в Протопопівському «Центрі культури і дозвілля». На святкування були запрошені ветерани праці, хлібороби, працівники сільського господарства, всі, хто своєю невтомною працею забезпечують розвиток сільського господарства громади.

З вітальною промовою до учасників святкового дійства звернулася заступник Приютівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Чемерис. У своєму виступі вона висловила щиру вдячність хліборобам, механізаторам, тваринникам, овочівникам, садівникам, спеціалістам та керівникам господарств і всім трудівникам села. Вшанувала тих, хто, не покладаючи рук, працює у полі, чесною самовідданою працею творить найдорожче – хліб.

Наступного дня, урочистості відбулися в Пустельниківському сільському клубі та Березівському сільському будинку культури. Кращі працівники та ветерани сільськогосподарської ниви отримали грамоти, нагороди, короваї та квіти.

Після усіх привітань на присутніх чекав святковий концерт за участю працівників культури та аматорів народного мистецтва. На завершення аграріїв та ветеранів сільськогосподарської галузі частували смачними стравами, запашними пирогами та солодкими напоями.