Учні Протопопівського ЗЗСО брали участь у черговій сесії обласного парламенту дітей

  • 814

Фото без опису14-15 листопада, у м. Кропивницький відбулася чергова сесія обласного парламенту дітей з вирішення важливих і актуальних питань.

На пленарному засіданні IV сесії XII скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей представниками від парламенту дітей Приютівської об’єднаної територіальної громади були учні Протопопівського ЗЗСО I-III ступенів: президент парламенту дітей Приютівської ОТГ Курдюков Роман, члени гуртка «Школа лідерів» Тян Едуард та Безпала Анастасія разом з педагогом — координатором Ковальовою Анною Олександрівною.

Під час сесійного засідання заслухано звіт про діяльність обласного парламенту дітей в міжсесійний період та обговорено форми роботи. Також заслухано звіти депутатів з тематики: «Учнівське самоврядування як дорожня карта саморозвитку», «Районна рада та районний парламент дітей: досвід та ініціативність в роботі органів самоврядування дорослих та дітей», «Булінг і молодіжне середовище. Захист і закон», «Самоосвіта – новий тренд чи вимога часу», «Про результати дослідження визначення потреб підлітків Кіровоградської області».

Напередодні, лідерами освітніх закладів громади Курдюков Роман був обраний президентом парламенту дітей Приютівської ОТГ.

Фото: Кіровоградська обласна державна адміністрація