У селищі Приютівка встановлено новий банкомат

  • 1472

Фото без описуПісля того, як у смт Приютівка (вул. Залізнична, 5) було демонтовано банкомат, мешканці навколишніх населених пунктів відчували серйозні незручності: зарплати та пенсії людям приходили на картку, а для того, щоб зняти готівку, доводилося їхати до більш віддалених місць для отримання готівкових коштів. Незручності виникли через недостатній попит зняття коштів та зменшення клієнтів банківської установи, яка раніше обслуговувала банкомат за вказаною адресою.

Після перемовин Приютівської селищної ради з представниками іншого банку було прийнято рішення щодо встановлення нового банкомату на випробувальний термін і вже зараз, пристрій для видачі готівкових коштів, працює в звичному для населення місці. Протягом трьох місяців банківська установа аналізуватиме попит населення на послуги по видачі готівкових коштів, а далі ухвалить рішення про доцільність функціонування автоматизованого пристрою для видачі готівкових коштів.

Нагадаємо, у смт Приютівка також можна отримати готівку у банкоматі, що розташований по вул. Центральній, 15 (Цукровий завод).