У Ізмайлівському ЗЗСО відзначили День Гідності та Свободи

  • 864

Вчора, 21 листопада, у Ізмайлівському закладі загальної середньої освіти I-III ступенів з нагоди відзначення річниці Дня Гідності та Свободи проведено ряд заходів, спрямованих на вшанування патріотизму та мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси, європейський вибір нашої держави.

Учасники зустрічі мали змогу переглянути документальний фільм «Небесна сотня. Зима, що нас змінила», через презентацію ознайомитися з хронологією подій народного руху за незалежність та свободу.

Класні керівники в цей день теж долучилися до проведення заходів. У 7 класі під час спілкування “Вільні творять майбутнє!” визначили значення слів “свобода та гідність”, долучились до хронології подій, провели невеликий флеш-моб. Під час інформаційної хвилинки в 3 класі учні разом із класним керівником зробили квітку гідності, намалювали голубів та написали на них слова подяки героям-захисникам. В кожному класі було оформлено інформаційні куточки та проведено бесіди з учнями.

Зокрема, бібліотекар організувала тематичну книжкову виставку «Небесна сотня» у шкільній бібліотеці.