У Приютівській громаді вшанували людей з особливими потребами

  • 551

Щороку, в перші дні грудня громадськість вшановує людей з обмеженими можливостями. Цей день не можна назвати святковим, проте він нагадує нам, що люди з інвалідністю мають такі ж права, як і здорові громадяни, та заслуговують на повагу та увагу суспільства. Люди з особливими потребами, які проживають у Приютівській об’єднаній територіальній громаді не залишились без уваги.

Тож з нагоди Міжнародного Дня інвалідів у кожному старостинському окрузі відбулися благодійні акції, під час яких небайдужі активісти відвідували людей з особливими потребами, співали та вручали подарункові набори.

Зокрема, в цей день здійснено виїзд мультидисциплінарної команди КУ «ТЦ Олександрійської районної ради Кіровоградської області» до Піщанобрідського та Пустельниківського сільських клубів. Мешканці сіл з особливими потребами отримали юридичні консультації та скористалися послугами перукаря, швачки, послугами робітника з комплексного обслуговування та ін.

Приютівська селищна рада висловлює найтепліші слова всім тим, на чию долю випали нелегкі випробування. Зичить всім доброго здоров’я, оптимізму, злагоди та довголіття.