Чи підтримують мешканці Приютівської ОТГ запровадження продажу землі сільськогосподарського призначення?

  • 664

Фото без описуУ зв’язку з актуальністю питань щодо земельної реформи в Україні, на веб-сайті Приютівської громади стартувало анонімне опитування «Якби наступної неділі відбувався референдум стосовно запровадження ринку землі та скасування мораторію на купівлю-продаж землі сільськогосподарського призначення, то як би Ви проголосували?».

Мета опитування — збір соціологічної інформації серед населення Приютівської об’єднаної територіальної громади щодо можливого скасування мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення.

Електронне опитування розміщене в лівій колонці веб-сайту під навігаційним меню. Відвідувачу запропоновано декілька варіантів для відповіді: «Проголосував би за запровадження ринку землі та скасування мораторію на купівлю-продаж землі сільськогосподарського призначення», «Проголосував би за продовження мораторію на купівлю-продаж землі сільськогосподарського призначення» або «Важко відповісти».

Нагадаємо, 13 листопада, Верховна Рада у першому читанні та за основу проголосувала за проект закону №2178-10  щодо продажу сільськогосподарської землі.