У Кропивницькому вітали працівників органів місцевого самоврядування з професійним святом

  • 840

Фото без описуВчора, 4 грудня, у Кіровоградському академічному українському музично-драматичному театрі ім. М. Л. Кропивницького відбулися урочистості з нагоди 80-річчя утворення Кіровоградської обласної ради та відзначення Дня місцевого самоврядування, що відзначатиметься в Україні 7 грудня.

На святкування до обласного центру запрошувались голови та депутати обласної, міських, районних, селищних та сільських рад, представники виконкомів і працівники апаратів. Зокрема, заступник Приютівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань та соціальної політики Ірина Чемерис, головний спеціаліст з кадрової роботи Ірина Рябенька, в.о. старости Головківського старостинського округу Тетяна Кузьменко та в.о. села Войнівка Михайло Ручйов. В урочистостях взяли участь не лише нинішні керівники місцевих органів влади, а й очільники територій області, що розбудовували незалежність держави у 90-х – на початку 2000-х років.

«Сьогодні маємо унікальну нагоду передати людям можливість самим господарювати на своїй території. Унікальна реформа децентралізації дає реальну можливість це робити, — зазначив Андрій Балонь. – Маємо завжди пам’ятати — від нас очікують значних змін, що призведуть до відчутного розвитку як Кіровоградщини так і усієї України. Україну крім нас ніхто не зможе зробити кращою, тож усіх закликаю не цуратись важкої щоденної праці задля розквіту держави!» — наголосив голова облдержадміністрації.

Разом із головою обласної ради Олександром Чорноіваненком він вручив відзнаки представникам органів місцевого самоврядування. Зокрема, Почесною грамотою Кіровоградської обласної державної адміністрації і обласної ради з нагоди Дня місцевого самоврядування, за заслуги у забезпеченні соціального та економічного розвитку області, за вагомі досягнення у професійній діяльності нагороджено Тетяну Кузьменко, виконуючого обов’язки старости сіл  Головківка, Іванівка Приютівської селищної ради.

Присутніх у залі привітали яскравим концертом дитячі творчі колективи області.