Мультимедійні дошки у школах Приютівської ОТГ: учні із задоволенням сприймають навчальний матеріал

  • 824

Фото без описуВсе частіше можна почути, що мультимедійне обладнання дедалі більше учнів та викладачів використовують у навчальному процесі.

У закладах загальної середньої освіти нашої громади теж віднедавна з’явилася можливість зробити учбовий процес сучаснішим та цікавішим. Як раніше повідомлялося, усі кабінети перших класів у навчальних закладах Приютівської об’єднаної територіальної громади обладнані програмно-технологічними навчальними комплексами.

Учителі разом із учнями в он-лайн режимі проводять уроки з базових навчальних дисциплін, різнопланові тренінги, бесіди, беруть участь у групових дискусіях, сприймають інформацію швидше. Таке сучасне обладнання дозволяє педагогам забезпечувати спільну роботу учнів, вирішувати загальні та конкретні завдання, проводити перевірку знань відразу у всьому класі.

Як розповіли керівники навчальних закладів, то дітям стало набагато цікавіше вивчати предмети. Робота на уроках приносить їм ще більше задоволення, а тому учні з великою радістю сприймають навчальний матеріал.