Відбулась підсумкова зустріч учасників програми конкурсу культурно – мистецьких проектів «Малі міста – великі враження»

  • 741

Фото без описуВчора, 12 грудня, у столиці відбулась підсумкова конференція грантової програми «Малі міста – великі враження». До участі запрошувались учасники програми конкурсу культурно – мистецьких проектів. Зокрема, заступник Приютівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань та соціальної політики Ірина Чемерис, а також провідний спеціаліст Відділу розвитку територій Приютівської селищної ради Марина Дячук.

Нагадаємо, у вересні 2019 року в Приютівській об’єднаній територіальній громаді відбувся «Ярмарок крафтових виробів», про який дізналася чи не вся Україна. Проект у Войнівці вдалося реалізувати саме завдяки Програмі «Малі міста – великі враження» від Міністерства культури України та за підтримки Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Під час підсумкової конференції відбулась зустріч з Володимиром Бородянським, Міністром культури, молоді та спорту України. Після чого учасники проектів презентували свої здобутки, статистику та тенденції розвитку громад. Також відбулися панельні дискусії з обговоренням подальшої долі програми та розвитку культурної сфери в умовах децентралізації.

По завершенню конференції, переможцям конкурсу культурно – мистецьких проектів «Малі міста – великі враження» урочисто вручили дипломи.