У Протопопівці, з нагоди Дня Святого Миколая вітали родину, що створила дитячий будинок сімейного типу

  • 2562

Фото без описуЗ нагоди Свята Дня Святого Миколая, 19 грудня, Приютівський селищний голова Андрій Коломійцев разом із заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань та соціальної політики Іриною Чемерис, заступником голови Кіровоградської облдержадміністрації Світланою Лобановою та начальником служби у справах дітей Кіровоградської обласної державної адміністрації Наталією Чернявською відвідали дитячий будинок сімейного типу сім’ї Шевченків, що проживають у селі Протопопівка.

П’ятеро дітей зустріли гостей віршами, показали свої малюнки, провели екскурсію по власному  будинку та ділилися враженнями після переїзду. Усі діти, що виховуються в родині, навчаються у школі: наймолодша цьогоріч пішла в перший клас, найстарша — в десятий. За словами батьків, діти дуже дружні між собою, а це — запорука нормальної повноцінної родини.

Наостанок посадовці привітали родину із Днем святого Миколая, наступаючими новорічними святами та вручили усім вихованцям дитячого будинку іграшки, фрукти та новорічні подарунки. Зокрема, Приютівська селищна рада придбала для потреб родини багатофункціональний побутовий кухонний електроприлад з програмним управлінням.

Нагадаємо, що дитячий будинок сімейного типу сім’ї Шевченків перебуває на балансі Приютівської селищної ради. У минулому році цей житловий будинок був придбаний за кошти субвенції з державного бюджету на розвитоксімейних форм виховання.